Despre Noi

Despre Firma Noastra

Conyfrig Service proiectam si construim camere frigorifice, depozite frigorifice si instalatii frigorifice cu un raport calitate – pret foarte bun. Suntem o firma ambitioasa si timpul a facut ca experienta noastra sa creasca o data cu trecerea lui. In tot acest timp am montat de la camere frigorifice de mici dimensiuni pana la fabrici intregi de mii de metri patrati de panouri.

Ne adresam unui segment de piata destul de variat, de la micii intreprinzatori din industria alimentara, hoteluri, laboratoare, farmacii, pana la fabrici cu un renume pe piata romaneasca. Montam camere frigorifice create special pentru clientii nostri. Proiectam camere frigorifice, pentru diferite incaperi, diferite forme, diferite destinatii de utilizare, cu scopul de a crea un spatiu util cat mai mare camera, astfel am reusit sa ne multumim cei mai exigenti clienti si sa le oferim spatii cat mai mari de depozitare.

In opinia noastra orice client este important, indiferent de amploarea proiectului, de dimensiunea camerei frigorifice ce trebuie proiectata si apoi executata din panouri frigorifice. Incercam sa oferim astfel o camera frigorifica complet echipata pentru orice control impus de normele europene. In tot acest timp, am confectionat camere frigorifice de congelare, camere frigorifice de refrigerare, camere frigorifice de pastrare, depozite etc. Indiferent de amploarea proiectului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta de pret.

depozite frigorifice