Camera frigorifica refrigerare

Camera frigorifica refrigerare de la Conyfrig Service, un producator de incredere!

Refrigerarea este un process prin care temperatura mediului ambiant este redusa astfel incat alimentele sa poata fi pastrate in conditii optime. Refrigerarea este o metoda folosita si de stramosii nostri, care obisnuiau sa foloseasca gheata pentru a-si pastra mancarea pentru o perioada de timp cat mai lunga. Astfel, acestia isi depozitau hrana in pesteri si adaposturi pline cu zapada si gheata, metodele fiind deosebit de eficiente in perioadele calde. Iata ca astazi folosim tot gheata pentru a putea pastra si transporta alimentele in cele mai bune conditii, metodele fiind mult mai performante.
Asadar, in cazul in care sunteti in cautarea unei camere frigorifice de refrigerare, Conyfrig Service va poate ajuta cu cele mai bune oferte. Aceasta companie detine specialisti in proiectarea si executia de camere frigorifice refrigerare, astfel ca veti putea comanda produsul dorit la pret de producator. Camerele frigorifice de refrigerare pot atinge temperaturi cuprinse intre -10 și 5-6 ˚. Acestea sunt utile pentru pastrarea legumelor si fructelor, a bauturilor racoritoarelor, mancare si diverse alte alimente.

Capacitatea acestor camere poate varia in functie de solicitarile clientului, astfel ca fiecare proiect este personalizat. Acestea sunt onstruite din panouri termoizolante de diferite grosimi , pentru a mentine temperatura necesara in interior si sunt dotate cu echipamente moderne si performante, precum agregate , suflante si elemente de automatizare si control.

Ce este o camera frigorifica refrigerare?

Frigul artificial are o utilizare larg in industria alimentara pe plan mondial, acesat fiind desoebit de eficient pentru conservarea produselor perisabile. De fapt, frigul actioneaza prin oprirea sau incetinirea activitatii agentilor modificatori, gratie temperaturilor scazute mentinute permanent. Refrigerarea este una dintre metodele des folosite in industria aliementara, dar nu numai, aceasta fiind un proces de racire rapida la temperaturi de 0 – 5°C. Care sunt obiectivele acestui proces si la ce foloseste o camera frigorifica refrigerare?
Ei bine, refrigerarea poate contribui la prelungirea duratei de conservare, la modificarea temporara a unor proprietati fizico-chimice necesare pentru operatii tehnologice diverse (margarina, ciocolata, unt etc), crearea unor conditii optime de temperatura pentru procese biochimice ( industria vinului, berii etc), sau procese tehnologice, dar si la tratamentele termice aplicate unor lichide precum vinul,cu scopul de a-i modifica compozitia. Asadar, refrigerarea presupune racirea produselor alimentare pana la temperaturi apropiate de cele pentru congelare. In acest caz, nu se formeaza gheata, asa cum se intampla la cogelare.

Alege camere frigorifice refrigerare proiectate la standarde inalte!

Calitatea produselor alimentare sau chiar a bauturilor este conditionata in mare parte de metodele de conservare si pastrare. De aceea, in cazul in care aveti nevoie de o camera frigorifica refrigerare de calitate superioara, Conyfrig Service vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii excelente de proiectare si executie. Acestea pot fi realizate pentru orice produs care necesita pastrare la temperaturi scazute, asa ca nu mai ramane decat sa discutati cu reprezentantii companiei pentru a afla mai multe.