Camera frigorifica congelare

Camera frigorifica congelare – descopera ofertele companiei  Conyfrig Service!

O camera frigorifica poate fi un container realizat din panouri de poliuretan sau o incapere, special conceputa pentru a congela sau refrigera diverse produse alimentare, fructe, legume etc. Camerele frigorifice de congelare pot atinge temperaturi de pana la – 30 ˚, acestea fiind des intalnite in fabricile de gheata sau diverse alte companii care produc si comercializeaza prodsue congelate. Din fericire, oricine isi poate construi o camera frigorifica, in functie de necesitati. Acestea nu necesita investitii foarte mari si pot fi realizate cu usurinta de catre specialisti in domeniu.

Conyfrig Service este o companie serioasa care proiecteaza si construieste camere frigorifice congelare, instalatii frigorifice si depozite frigorifice la cele mai bune preturi. Datorita experientei vaste, specialistii de aici se adreseaza atat micilor intreprinzatori, cat si marilor companii de pe piata romaneasca. Asadar, indiferent ca activati in industria alimentara, farmceutica, hoteliera etc, puteti comanda o camera frigorifica congelare pe placul dumneavoastra.
Toate proiectele sunt atent realizate, astfel incat sa indeplineasca toate normele europene si sa ofere eficienta dorita. Indiferent de complexitatea proiectului dorit, puteti fi convinsi ca echipa Conyfrig Service va gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra. Asadar, tot ceea ce va ramane este sa luati legatura cu acestia si sa comandati produsul dorit.

Camere frigorifice congelare – solutii complete de durata.

Camerele frigorifice de congelare sunt o investitie pe termen lung, astfel ca este important sa colaborati cu un specialist de incredere, care va poate oferi exact ceea ce aveti nevoie. De obicei, o camera frigorifica congelare se proiecteaza tinand cont de produsele ce vor fi depozitate, temperatura necesara, precum si cantitatea aproximativa. Asadar, pentru a obtine o eficienta maxima, este important sa se foloseasca materiale de calitate superioara, asa cum sunt panourile termoizolante si usile frigorifice. Conyfrig Service utilizeaza usi cu diverse tipuri de deschidere (culisanta, sectionala sau batanta), in functie de amplasare si preferinte.
Aceste camere frigorifice pot fi dotate cu rafturi de diferite dimensiuni, sunt iluminate, au control electric de temperatura, dezghetare, ventilatoare, elemente de imbinare sanitare, timp de drenaj, precum si multe alte componente ce respecta toate standardele europene. In plus, cei de aici tin cont si de bugetul alocat proiectului, astfel ca fiecare camera frigorifica este personalizata in functie de posibilitati si necesitati. Se pune accentul totodata pe utilitatea spatiului, astfel ca fiecare proiect are in vedere optimizarea camerelor din punct de vedere al spatiului pentru depozitare.

Comanda o camera frigorifica congelare complet dotata!

Pentru ca grijile dumneavoastra sa dispara cat mai repede, compania Conyfrig Service a decis sa va ofere servicii cat mai eficiente si complete. Astfel, aceasta companie cu experienta pe piata romaneasca executa camere frigorifice congelare la cele mai bune preturi, acestea fiind destinate atat persoanelor fizice, cat si fabricilor, hetelurilor, farmaciilor, laboratoarelor etc. Camerele sunt proiectate si realizate de catre specialisti cu experienta, pregatiti mereu sa faca fata cu brio oricarei provocari.